Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Pallas Rakennus Päijät-Hämeen urakoima Zsar Outlet Village valmistui Vaalimaalla

Suomen ensimmäisen outlet-kylä Zsar Outlet Villagen ensimmäinen vaihe on valmistunut. Vaalimaalle, Vironlahden kuntaan rakennettu ostoskylä käsittää 15 rakennusta ja noin 60 liiketilaa, ja pinta-alaa on yhteensä noin 12 000 m2.

Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy on toiminut East Finland Real Estate Ltd:n tilaaman kohteen pääurakoitsijana. Rakennustyöt aloitettiin tammikuussa 2018, ja kohde valmistui aikataulun mukaisesti marraskuussa 2018. Avajaisia vietettiin torstaina 29.11.2018.

”Rakennusurakka on ollut poikkeuksellinen. 15 rakennusta kymmenessä kuukaudessa on hyvin tiukka aikataulu, ja monen eri urakoitsijan työ on pitänyt sovitella yhteen. Yhteistyö on kuitenkin sujunut hyvin, ja kohde valmistui sovitusti aikataulussaan”, kertoo Pallas Rakennus Päijät-Hämeen rakennuspäällikkö Aimo Paavola.

Zsariin tulee noin 60 tunnettua pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään. Kansainvälisten brändien laatuvaatimukset ovat korkeat, joten rakentamisessa on panostettu pieniinkin yksityiskohtiin.

Ostoskylä herättää huomiota myös ulkonäkönsä puolesta, sillä julkisivuissa jäljitellään vanhoja rakennuksia. Zsarin kylämäinen arkkitehtuuri on saanut vaikutteensa Pietarin ja Helsingin keskustan empire-tyylistä.

Myöhemmin outlet-kylää on mahdollista vielä laajentaa.


Lisätiedot:

Aimo Paavola, rakennuspäällikkö, Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy
p. 0400 979 428, aimo.paavola@pallasrakennus.fi

Scroll Up