Pallas Rakennus Oy

Paikallisesti palveleva valtakunnallinen rakennusyhtiö


”Kun teemme työmme huolella, ammattitaidolla ja aina asiakasta kuunnellen, saamme aikaan paljon enemmän kuin asuin- tai toimitilaneliöitä: mahdollisuuksia hyvinvointiin ja onnelliseen elämään.”

Arto Kukkonen, varatoimitusjohtaja

PALLAS RAKENNUS PALVELUKSESSASI

Pallas Rakennus ei ole vain ammattitaitoista urakointia, vaan myös toimivaa, asiakaslähtöistä ja aina paikallista palvelua.

Toiminta-ajatuksemme on se, että Pallas Rakennus auttaa asiakkaitaan toteuttamaan suunnitelmansa, saavuttamaan tavoitteensa – ja tekemään unelmistaan totta.

Onnistumme tässä olemalla asiakkaidemme ja alihankkijoidemme arvostama kumppani, johon voi kaikissa tilanteissa luottaa. Onnistuminen edellyttää myös sitä, että emme missään vaiheessa anna prosessien tai teknologian ottaa yliotetta vuorovaikutuksesta ja inhimillisyydestä.

Haluamme työssämme olla ylpeitä siitä mitä teemme, emmekä tyydy keskinkertaiseen lopputulokseen. Jokaista projektiamme johdetaan huolellisesti laatua missään vaiheessa riskeeraamatta.

Projektihallintamme on teknisesti huippuluokkaa, mutta olemme myös tiimi aitoja, työstämme innostuneita ihmisiä.

ANNAMME LUPAUKSEN, JONKA MYÖS LUNASTAMME

Tukeudumme työssämme vastuullisuuden, vuorovaikutuksen ja välittömyyden periaatteeseen. Me rakennamme asiakkaillemme. Olemme olemassa täyttääksemme heidän odotuksensa – ja toimimme sen mukaisesti. Pidämme joka päivä mielessämme asiakaslupauksemme:

Pallas Rakennus kuuntelee, palvelee ja toteuttaa.

Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen päämäärän. Emme ole toimialamme suurin emmekä sellaiseksi pyrikään – asiakkaidemme tyytyväisyys on sitä paljon tärkeämpää. Tästä syystä teemme töitä tuottaaksemme toimialamme parhaan asiakaskokemuksen kaikilla mittareilla mitattuna.

Matti Rantaniemi

Toimitusjohtaja

Toiminta-alue

Koko Suomi

Pallas Rakennus Lyhyesti

  • Pallas Rakennus Oy on perustettu 2015
  • Toimimme valtakunnallisesti, mutta alueyhtiöillämme on aina paikallinen, vahvasti yrittäjähenkinen johto
  • Omistuspohjamme on täysin kotimainen
  • Ydinosaamistamme on omaperusteinen uudisrakentaminen, mutta teemme ammattitaitoisesti myös urakointia ja korjausrakentamista
  • Työllistämme noin 300 rakennusalan ammattilaista sekä  suuren määrän alihankkijoita
  • Liikevaihtomme oli vuonna 2019 140 miljoonaa euroa
Scroll Up