Pallas Rakennus Oy

Paikallisesti palveleva valtakunnallinen rakennusyhtiö


Kokenut kotimainen rakentaja

Pallas Rakennus on asunto- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennuskonserni, joka perustettiin vuonna 2015. Juuremme juontavat Lahteen, mutta tänä päivänä toimimme valtakunnallisesti koko Suomessa seitsemän alueellisen tytäryhtiömme kautta. Omistuspohjamme on täysin kotimainen.

Rakentajana vahvuuksiamme ovat välittömyys ja vuorovaikutus. Alueyhtiöitämme johtavat rakennusalan kokeneet osaajat, jotka toimivat myös osaomistajina ja kehittävät toimintaa yrittäjän otteella. Keskitymme alueellisiin kasvukeskuksiin, joissa tunnemme paikalliset tarpeet ja löydämme mahdollisuudet ennen muita.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tulee kuulluksi: rakennamme asuntoja ja toimitiloja, emme neliöitä. Meillä päätökset eivät juutu rattaisiin, vaan pystymme huomioimaan yksilölliset toiveet budjetista ja aikataulusta tinkimättä. Kumppanuus kanssamme on kestävää ja kannattavaa.

Rakennamme uudiskohteet yleensä omaperusteisesti, mutta olemme myös ansioitunut urakoitsija. Uudisrakentamisen lisäksi olemme myös kokenut korjausrakentaja. Työllistämme noin 300 rakennusalan ammattilaista sekä suuren määrän pitkäaikaisia alihankkijoita.

Vuoden 2018 aikana konserni on tehnyt uudistustyötä, jonka myötä otimme käyttöön myös uuden nimen kesäkuussa 2018.

Jyrki Lautarinne

Toimitusjohtaja

Toiminta-alue

Koko Suomi

Pallas Rakennus Lyhyesti

  • Juuret Lahdessa, päätoimipaikka Vantaalla
  • Liikevaihto 176 miljoonaa euroa vuonna 2017
  • Työllistää noin 300 rakennusalan ammattilaista sekä lisäksi suuren määrän alihankkijoita
  • Toimii seitsemän alueyhtiönsä kautta koko Suomessa
Scroll Up