Pienet ja suuret liike- ja toimitilaratkaisut

Pallas Rakennus toteuttaa monipuoliset toimitilaratkaisut ympäri Suomea. Meiltä saat liiketilat, toimistotilat, varastotilat, tuotantotilat ja kaikki muut tilat – oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi hanke.

Autamme sinua löytämään tilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä sujuu niin uudis-, täydennys- kuin muutosrakentaminenkin. Voimme myös auttaa nykyisten toimitilojen kehittämisessä ja saneerauksessa.

Toimitilarakentaminen kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet

Olemme käytettävissäsi tarpeesi mukaan tontinhankinnasta ja hankesuunnitteluvaiheesta aina kohteen luovutukseen saakka. Tarvittaessa haemme kohteellesi sijoittajan, mikäli toimitilaasi ei haluta sitoa omaa pääomaa. Toteutamme urakat yhtä hyvin kokonaisvastuurakentamisen periaatteella, kuin projektinjohtototeutuksenakin. Toimitiloihin liittyvä kiinteistökehityksen henkilöstömme antaa tukea toimitilaan, tilantarpeeseen tai tonttiin liittyviin haasteisiisi.

Sijoittajakumppaneillemme voimme tarjota vastuuta vuokralaisten hankkimisesta. Kiinteistön omistajalle tarjoamme apua kiinteistön jalostamisessa, kun ajat ja tarpeet muuttuvat.

Scroll Up