Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy

Kauppakatu 62 A LT1, 53100 Lappeenranta


”Meidän tiimissä on erilaista, toistaan täydentävää osaamista. Me luotamme toisiimme ja teemme yhteistyötä. Siitä syntyy asiakkaallemme paras mahdollinen lopputulos.”

Kari Niskanen, aluejohtaja

PALLAS RAKENNUS ITÄ-SUOMI PALVELUKSESSASI

Pallas Rakennus Itä-Suomi on monitoimirakentaja. Olemme mukana urakkakohteiden suunnittelussa ja projekteissa. Lisäksi panostamme hankekehitykseen. Suunnittelemme ja toteutamme hankkeita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Myös omaperusteinen asunto- ja toimitilatuotanto kuuluvat liiketoimintaamme.

MUKANA PAIKALLISESSA KEHITYKSESSÄ

Asuntorakentaminen toiminta-alueellamme on vilkasta ja me olemme vahvasti mukana rakentamassa nopeasti kasvavaa Kuopion maakuntakeskusta. Rakensimme Technopolikselle, nykyiselle Novapolikselle kaksi toimistotaloa. Parhaillaan valmistelemme asemakaavahankkeita Kuopion keskustaan ja Puijonlaaksoon. Olemme myös kehittämässä Siilinjärven linja-autoaseman korttelia. Näiden kaavojen odotetaan valmistuvan keväällä 2020.

Pallas Rakennus Itä-Suomi antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


 VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy on perustettu keväällä 2016. Kotipaikkamme sijaitsee Kuopiossa, ja toiminta-aluettamme ovat Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala.

Vuonna 2019 yhtiömme liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Itä-Suomen aluejohtajana toimii Kari Niskanen ja Senior Adviserina Tarmo Stjerna.

Kari Niskanen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala

Palvelumme

Asunto­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up