Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy

Snellmaninkatu 25, 70100 Kuopio


PALLAS RAKENNUS ITÄ-SUOMI ESITTÄYTYY

Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy on perustettu keväällä 2016. Kotipaikkamme sijaitsee Kuopiossa, ja toiminta-aluettamme ovat Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala.

Olemme vahvasti mukana rakentamassa nopeasti kasvavaa Kuopion maakuntakeskusta. Keskeisiä kohteitamme on muun muassa Kuopion Teknopoliksessa sekä Kuopion keskustassa, johon valmistuu liike- ja asuinrakennus. Olemme mukana kehittämässä myös Siilinjärven keskustaa. Toiminta-alueellamme asuntorakentaminen pysyy vilkkaana. Kehittyvän teollisuuden tarpeisiin tarvitaan myös uusia tehdasrakennuksia.

Monitoimirakentaja

Pallas Rakennus Itä-Suomi on monitoimirakentaja. Olemme mukana urakkakohteiden suunnittelussa ja projekteissa. Lisäksi panostamme hankekehitykseen. Suunnittelemme ja toteutamme hankkeita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Myös omaperusteinen asunto- ja toimitilatuotanto kuuluvat liiketoimintaamme.

Vuonna 2017 yhtiömme liikevaihto oli 13 miljoonaa euroa.

Pallas Rakennus Itä-Suomen toimitusjohtajana toimii Jyrki Lautarinne, aluejohtajana Kari Niskanen, tuotantojohtajana Riku Pyykönen ja Senior Adviserina Tarmo Stjerna.

Kari Niskanen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala

Palvelumme

Asunto­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up