Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy

Kauppakatu 62 A LT1, 53100 Lappeenranta


”Meillä on periaatteena, että kerralla ja kunnolla. Autamme kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen ketterästi, toimivasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea ammattitaidolla ja – ylpeydellä.”

Jouni Auronen, aluejohtaja

PALLAS RAKENNUS KAAKKOIS-SUOMI PALVELUKSESSASI

Paikalliset, hyvin verkostoituneet ammattilaisemme tuntevat alueemme ja sen erityispiirteet pitkältä ajalta. Lappeenrannassa itärajan läheisyys ja yliopisto, ammattikorkeakoulu ja ammattiopisto ovat lisänneet asuntojen kysyntää ja tuoneet meille useampia asumiseen ja liikerakentamiseen liittyviä rakennushankkeita. Osallistumme aktiivisesti myös urakkakilpailuihin.

Joutsenoon on valmistunut Suomen suurin CLT-koulu, jonka pääurkaoitsijana toimimme. Lappeenrannan keskustan tuntumassa on käynnissä Lappeenrannan Asuntopalvelulle KVR-urakkana toteutettava kerrostalokohde. Lisäksi Vainikkalassa on käynnissä uudisrakennuskohde ja Imatralla kaksi saneerauskohdetta.

IDEASTA TOTEUTUKSEEN

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi on kokenut uudis- ja korjausrakentaja. Ydinosaamistamme on ideointi, tonttien jalostaminen, kaavoittaminen ja kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Myös omaperusteinen asunto- ja toimitilatuotanto kuuluvat yrityksemme liiketoimintaan. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pystymme olemaan avuksi aivan alusta, jopa kaavoituksesta lähtien.

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy on perustettu keväällä 2016. Kotipaikkamme on Lappeenranta, ja toiminta-aluettamme ovat Etelä-Karjala, Etelä-Savo ja Kymenlaakso. Pääpaikkamme on Lappeenrannassa, mutta toimimme vahvasti myös Mikkelissä, jossa sijaitsee toinen toimistomme.

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 12,4 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Kaakkois-Suomen aluejohtajana toimii Jouni Auronen. Mikkelissä aluejohtajana toimii Tero From.

Jouni Auronen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Etelä-Karjala, Etelä-Savo

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up