Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy

Kauppakatu 62 A LT1, 53100 Lappeenranta


“Mie oon ylpeä tästä meidän porukasta – se on oikeasti hiton hyvä! Pystymme olemaan asiakkaillemme avuksi joka vaiheessa ja tilanteessa.”

Seppo Tokkola. toimitusjohtaja

PALLAS RAKENNUS KAAKKOIS-SUOMI PALVELUKSESSASI

Paikalliset, hyvin verkostoituneet ammattilaisemme tuntevat alueemme ja sen erityispiirteet pitkältä ajalta. Lappeenrannassa itärajan läheisyys ja yliopisto, ammattikorkeakoulu ja ammattiopisto ovat lisänneet asuntojen kysyntää ja tuoneet meille useampia asumiseen ja liikerakentamiseen liittyviä rakennushankkeita. Osallistumme aktiivisesti myös urakkakilpailuihin.

Toteutimme Lappeenrannan Mustolassa sijaitsevan elintarvikeliike Disasin elintarvikeliike/ravintolan laajennus- ja saneeraushankkeen ja parhaillaan rakennamme Joutsenoon puukoulua.

Mikkelissä muutimme ison toimistotalon palvelutaloksi aivan keskustan torin laidalla. Nyt toimimme sairaalan työmaalla.

IDEASTA TOTEUTUKSEEN

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi on kokenut uudis- ja korjausrakentaja. Ydinosaamistamme on ideointi, tonttien jalostaminen, kaavoittaminen ja kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Myös omaperusteinen asunto- ja toimitilatuotanto kuuluvat yrityksemme liiketoimintaan. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pystymme olemaan avuksi aivan alusta, jopa kaavoituksesta lähtien.

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy on perustettu keväällä 2016. Kotipaikkamme on Lappeenranta, ja toiminta-aluettamme ovat Etelä-Karjala, Etelä-Savo ja Kymenlaakso. Pääpaikkamme on Lappeenrannassa, mutta toimimme vahvasti myös Mikkelissä, jossa sijaitsee toinen toimistomme.

Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 18,6 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Kaakkois-Suomen toimitusjohtajana toimii Seppo Tokkola. Mikkelissä aluejohtajana toimii Tero From.

Seppo Tokkola

Toimitusjohtaja

Toiminta-alue

Etelä-Karjala, Etelä-Savo

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up