Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy

Kyllikinkatu 15 B, 33500 Tampere


“Tämä on yhteispeliä. Yhdessä asiakkaamme kanssa saamme aikaiseksi parhaat ratkaisut ja tavoitteiden mukaisen lopputuloksen.”

Joonas Peltonen, aluejohtaja

PALLAS RAKENNUS LÄNSI-SUOMI PALVELUKSESSASI

Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy on osaava, ammattimainen uudis- ja korjausrakentaja. Olemme mukana urakkakohteiden toteutuksessa sekä projekteissa, jotka edellyttävät kohteen kehittämistä ja suunnittelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Myös omaperusteinen asunto- ja toimitilatuotanto kuuluvat vahvasti liiketoimintaamme.

UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISTA PAIKALLISTUNTEMUKSELLA

Rakentamisessa painopisteemme on ollut Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla. Pirkanmaalla kohteitamme ovat Kiipulasäätiön Nokian koulu ja palvelukoti sekä Valkeakosken vapaa-aikakeskus. Hämeenlinnan Parolannummessa saneeraamme Panssariprikaatin kasarmia ja Satakunnassa kohteitamme ovat Kankaanpään liikuntakeskus sekä juuri valmistunut Kullaan Metsäoppilaitoksen koulu.

Osaavat ammattilaisemme ovat paikallisia, mikä tuo meille arvokasta lisäkokemusta rakennushankkeisiimme.

Pallas Rakennus Länsi-Suomi antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy on perustettu syksyllä 2015. Kotipaikkamme on Tampere. Toimimme laajalla alueella Pirkanmaalla, Satakunnassa, Hämeenlinnassa sekä myös osassa Varsinais-Suomea.

Vuoden 2019 liikevaihtomme oli n. 28 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Länsi-Suomen aluejohtajana toimii Joonas Peltonen.

Joonas Peltonen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Pirkanmaa, Satakunta, Keski-Suomi

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­­rakentaminen

Scroll Up