Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy

Kyllikinkatu 15 B, 33500 Tampere


“Tämä on yhteispeliä. Yhdessä asiakkaamme kanssa saamme aikaiseksi parhaat ratkaisut ja tavoitteiden mukaisen lopputuloksen.”

Joonas Peltonen, aluejohtaja

PALLAS RAKENNUS LÄNSI-SUOMI PALVELUKSESSASI

Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy on osaava, ammattimainen uudis- ja korjausrakentaja. Olemme mukana urakkakohteiden toteutuksessa sekä projekteissa, jotka edellyttävät kohteen kehittämistä ja suunnittelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Myös omaperusteinen asunto- ja toimitilatuotanto kuuluvat vahvasti liiketoimintaamme.

UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISTA PAIKALLISTUNTEMUKSELLA

Rakentamisessa painopisteemme on ollut Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla. Pirkanmaalla kohteitamme ovat As Oy Kangasalan Torikulma, Urjalan paloasema sekä Niementien kerrostalo Valkeakoskella. Satakunnassa kohteitamme ovat Pronssikartanon kerrostalo Euraan sekä juuri valmistunut Pomarkun päiväkoti.

Osaavat ammattilaisemme ovat paikallisia, mikä tuo meille arvokasta lisäkokemusta rakennushankkeisiimme.

Pallas Rakennus Länsi-Suomi antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy on perustettu syksyllä 2015. Kotipaikkamme on Tampere. Toimimme laajalla alueella Pirkanmaalla, Satakunnassa, Hämeenlinnassa sekä myös osassa Varsinais-Suomea.

Vuoden 2023 liikevaihtomme oli n. 15 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Länsi-Suomen aluejohtajana toimii Joonas Peltonen.

Joonas Peltonen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Pirkanmaa, Satakunta, Kanta-Häme

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­­rakentaminen

Scroll Up