Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy

Kerintie 20, 15500 Lahti


PALLAS RAKENNUS PÄIJÄT-HÄME ESITTÄYTYY

Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy on Päijät-Hämeen suurin yksityinen rakennusliike, jonka ympärille on vuonna 2015 perustettu nykyinen Pallas Rakennus Oy. Pallas Rakennus Päijät-Hämeen toimialuetta on Päijät-Häme ja Kymenlaakso. Päätoimipaikkamme on Lahdessa.

Pallas Rakennus Päijät-Hämeen perusta on vahva paikallinen osaaminen, josta vastaavat kokeneet rakennusalan ammattilaiset. Päätökset tehdään lähellä asiakasta, joten toimintamme on välitöntä, vuorovaikutteista ja ketterää.

Asuntorakentamisen lisäksi Pallas Rakennus Päijät-Häme toimii myös muilla talorakentamisen osa-alueilla kuten liike-, toimisto- ja tuotantotilojen rakentamisessa sekä korjausrakentamisessa. Myös kiinteistöjen käyttötarkoituksen muutokset, kaavakehitys sekä kiinteistökehitykseen liittyvät muut tehtävät ovat vahvaa osaamisaluettamme. Viime aikojen keskeisiä kohteitamme ovat olleet mm. Lahden linja-autoaseman saneeraus sekä Hollolan Matkakeidas.

Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 69,6 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Päijät-Hämeen toimitusjohtajana toimii Jyrki Lautarinne ja aluepäällikkönä Joonas Koivuluoma.

Joonas Koivuluoma

Aluepäällikkö

Toiminta-alue

Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso

Palvelumme

Asunto­­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­­­­rakentaminen

Korjaus­­­­rakentaminen

Scroll Up