Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy

Kerintie 20, 15500 Lahti


”Kun hommiin ryhdytään, niin tehdään kerralla – ja kunnolla!”

Joonas Koivuluoma, aluepäällikkö

PALLAS RAKENNUS PÄIJÄT-HÄME palveluksessasi

Meillä on toiminnan ja tekemisen ytimessä vahva paikallistuntemus. Kokenut rakennusalan ammattilaistiimimme pystyy olemaan avuksi asiakkaallemme jo siinä vaiheessa, kun hänellä on vasta idea – me autamme tekemään siitä totta. Olemme aina lähellä, tavoitettavissa ja valmiina kuuntelemaan asiakastamme.

Me toimimme mutkattomasti ja ketterästi. Haluamme aidosti saada asioita laadukkaasti aikaan.

KATTAVAA OSAAMISTA

Asuntorakentamisen lisäksi Pallas Rakennus Päijät-Häme toimii myös muilla talorakentamisen osa-alueilla kuten liike-, toimisto- ja tuotantotilojen rakentamisessa sekä korjausrakentamisessa. Myös kiinteistöjen käyttötarkoituksen muutokset, kaavakehitys sekä kiinteistökehitykseen liittyvät muut tehtävät ovat vahvaa osaamisaluettamme. Viime aikojen keskeisiä kohteitamme ovat olleet mm. mm. Laatikkotehtaankadun opiskelija-asunnot sekä Kärkölän liikuntahalli.

Pallas Rakennus Päijät-Häme antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Päijät-Hämeen toimialuetta on Päijät-Häme, Kanta-Häme ja Kymenlaakso. Päätoimipaikkamme on Lahdessa.

Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 5 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Päijät-Hämeen aluepäällikkönä toimii Joonas Koivuluoma.

Joonas Koivuluoma

Aluepäällikkö

Toiminta-alue

Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso

Palvelumme

Asunto­­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­­­­rakentaminen

Korjaus­­­­rakentaminen

Scroll Up