Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy

Kerintie 20, 15500 Lahti


”Kun hommiin ryhdytään, niin tehdään kerralla – ja kunnolla!”

Joonas Koivuluoma, aluepäällikkö

PALLAS RAKENNUS PÄIJÄT-HÄME palveluksessasi

Meillä on toiminnan ja tekemisen ytimessä vahva paikallistuntemus. Kokenut rakennusalan ammattilaistiimimme pystyy olemaan avuksi asiakkaallemme jo siinä vaiheessa, kun hänellä on vasta idea – me autamme tekemään siitä totta. Olemme aina lähellä, tavoitettavissa ja valmiina kuuntelemaan asiakastamme.

Me toimimme mutkattomasti ja ketterästi ilman turhia byrokratioita. Haluamme aidosti saada asioita laadukkaasti aikaan.

KATTAVAA OSAAMISTA

Asuntorakentamisen lisäksi Pallas Rakennus Päijät-Häme toimii myös muilla talorakentamisen osa-alueilla kuten liike-, toimisto- ja tuotantotilojen rakentamisessa sekä korjausrakentamisessa. Myös kiinteistöjen käyttötarkoituksen muutokset, kaavakehitys sekä kiinteistökehitykseen liittyvät muut tehtävät ovat vahvaa osaamisaluettamme. Viime aikojen keskeisiä kohteitamme ovat olleet mm. Lahden vanhan linja-autoaseman saneeraus, jossa upea vuonna 1939 valmistunut rakennus päivittäistavarakauppoineen ja ravintoloineen sai uuden ilmeen sekä liikennekeskus Hollolan Matkakeidas.

Pallas Rakennus Päijät-Häme antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy on Kanta-Hämeen suurin yksityinen rakennusliike, jonka ympärille on vuonna 2015 perustettu nykyinen Pallas Rakennus Oy. Pallas Rakennus Päijät-Hämeen toimialuetta on Päijät-Häme ja Kymenlaakso. Päätoimipaikkamme on Lahdessa.

Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 49 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Päijät-Hämeen aluepäällikkönä toimii Joonas Koivuluoma.

Joonas Koivuluoma

Aluepäällikkö

Toiminta-alue

Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso

Palvelumme

Asunto­­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­­­­rakentaminen

Korjaus­­­­rakentaminen

Scroll Up