Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy

Torikatu 1 A 5, 60100 Seinäjoki


Pallas rakennus pohjanmaa ESITTÄYTYY

Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy on perustettu syksyllä 2015. Kotipaikkamme on Seinäjoki, ja toiminta-aluettamme ovat Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan talousalueet.

Toiminnassa painopisteemme on neuvottelu-urakoinnissa ja omaperusteisten asuntohankkeiden kehittämisessä. Panostamme erityisesti asuntotuotantoon, johon liittyvissä tavoitteissa hyödynnämme vahvaa alueellista tuntemustamme. Asuntotuotannon lisäksi palvelemme asiakkaitamme urakkahankkeiden toteuttajana ja projektikehittäjänä myös toimitilahankkeissa.

Vauhdikas alku yrityskaupalla

Alkuvuonna 2016 ostimme Skanska Talonrakennus Oy:n Pohjanmaan liiketoiminnot. Liiketoimintakaupassa yhtiöömme siirtyi projektien ja tonttien lisäksi koko yhtiön kokenut, paikallinen henkilöstö.

Merkittävimpiä hankkeitamme on Seinäjoella Patruunan korttelin kehittäminen ja toteuttaminen satojen asukkaiden viihtyisäksi asuinmiljööksi, Kokkolassa sijaitseva Atomon korttelin asuinkerrostalojen toteutus sekä Vaasassa Klemettilän alueelle toteutettavat asuntohankkeet. Vuonna 2018 yhtiömme liikevaihto oli n. 17 miljoonaa euroa.

Pallas Rakennus Pohjanmaan toimitusjohtajana toimii Jyrki Lautarinne ja aluejohtajana Raimo Virtanen.

Raimo Virtanen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up