Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy

Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa


PALLAS RAKENNUS ETELÄ-SUOMI ESITTÄYTYY

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy on perustettu syksyllä 2015.

Kotipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Toiminta-aluettamme ovat pääkaupunkiseutu ja sen kehyskunnat, mukaan lukien Lohja, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava, Sipoo ja Porvoo. Olemme toteuttaneet hankkeita pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla, mutta tavoitteemme on kasvaa varteenotettavaksi toimijaksi ja luotettavaksi kumppaniksi myös muissa pääkaupunkiseudun kunnissa. Tällä hetkellä meillä on kehitteillä ja rakenteilla lähes 500 asuntoa.

Olemme paikallinen toimija, ja ammattilaisemme tuntevat alueen pitkältä ajalta. Toimintamme perusta ovat asiakkaat ja heidän tarpeensa. Toteutamme talonrakennushankkeet tehokkaasti ja räätälöidysti, laadusta tinkimättä.

Kohti omaa tuotantoa

Pallas Rakennus Etelä-Suomi on sekä uudis- että korjausrakentaja. Omaperustainen asunto-, liike- ja toimitilarakentaminen ovat vahvuuksiamme. Olemme olleet vahvasti mukana urakkakohteiden toteutuksessa sekä projekteissa, jotka edellyttävät kohteen kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa. Nyt viemme osaamistamme yhä enemmän oman tuotannon suuntaan.

Pallas Rakennus Etelä-Suomen toimitusjohtajana toimii Jyrki Lautarinne ja varatoimitusjohtajana Kalevi Holopainen.

Tutustu lisää käynnissä oleviin ja tuleviin hankkeisiin Pallas Rakennus Etelä-Suomen omilla kotisivuilla: www.pallasrakennusetelasuomi.fi

Tuomas Leppänen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Uusimaa

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up