Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Matti Rantaniemi Pallas Rakennuksen uudeksi konsernijohtajaksi, Jyrki Lautarinne eläkkeelle

Matti Rantaniemi

Pallas Rakennus -konsernin uudeksi konsernijohtajaksi on valittu Matti Rantaniemi, RI, MBA. Hän aloittaa tehtävässään 16. elokuuta 2021. Rantaniemi tuo monipuolista, vahvaa osaamista ja johtajakokemusta Pallas Rakennukseen.

”Rantaniemi tuntee hyvin projektiliiketoiminnan, talotekniikan ja palveluliiketoiminnan, joiden kannattavuuden kehittäminen on hänen uudessakin työssään keskeistä. Olemme iloisia saadessamme Pallas Rakennukseen tiiminvetäjän, jonka kanssa voimme kehittää entistä parempaa Pallasta”, toteaa Pallas Rakennuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Soini.

”Arvostan kovasti Pallas Rakennuksen sitoutunutta omistusrakennetta, osaavaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita, jotka antavat selkeän suunnan konsernille ja sen toiminnan kehittämiselle pidemmällä aikavälillä. Lyhyellä tähtäimellä tulen keskittymään olemassa olevan strategian jalkauttamiseen sekä organisaation resurssien turvaamiseen. Olen erittäin innoissani ja motivoitunut kehittämään Pallas Rakennuksen toimintaa yhdessä henkilöstön, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa” Rantaniemi summaa.

Pallas Rakennus -konsernin aikaisempi toimitusjohtaja Jyrki Lautarinne siirtyi heinäkuussa eläkkeelle. ”Pallas Rakennuksen toiminnan vakauttamiseksi sekä talouden vahvistamiseksi on saatu isoja ratkaisuja viedyksi loppuun ja nyt on sopiva hetki henkilökohtaisesti vetäytyä sivummalle. On ollut hienoa johtaa ammattinsa osaavaa, sitoutunutta joukkuetta. Pallas Rakennuksen voima on sen henkilöstössä. Onnekseni saan vielä elokuussa liittyä joukkoon osa-aikaisena seniorina”, toteaa Lautarinne, joka jatkaa eläköitymisen jälkeenkin johdon osa-aikaisena neuvonantajana.

”Lautarinne on toimitusjohtajakaudellaan toteuttanut toiminnan vaatimia rakenteellisia uudistuksia ja johtanut konsernia sen muutoksessa. Pallas Rakennuksen hallitus ja omistajat voivat luottavaisena katsoa tulevaisuuteen, jonka perusteita on Lautarinteen aikana rakennettu”, toteaa Pallas Rakennuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Soini.

Lisätietoja antaa

Pekka Soini, hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 525 2169

Matti Rantaniemi, konsernijohtaja
puh. 050 465 8194

Scroll Up