Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Kari Niskanen Pallas Rakennus Itä-Suomen aluejohtajaksi

Kari Niskanen on nimitetty Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy:n aluejohtajaksi 2.1.2019 alkaen. Niskanen on toiminut yhtiön hankekehitysjohtajana vuodesta 2016. Tätä ennen hän on työskennellyt monipuolisissa liiketoiminnan ja kiinteistökehityksen tehtävissä muun muassa Lidlissä, Suomen Lähikaupassa sekä Keskon Itä-Suomen aluejohtajana. Lisäksi Niskanen on toiminut hankekehityspäällikkönä Skanskalla.

Aluejohtajana Niskasen vastuulle kuuluvat Pallas Rakennus Itä-Suomen toiminnot Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Tehtävässään Niskanen toimii tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtaja Arto Jokisen kanssa.

– Uudessa roolissani pääsen hyödyntämään kokemustani hanke- ja kiinteistökehityksen parissa. Pallas Rakennus Itä-Suomi on vahva perustajaurakoitsija, mutta hankekehityksellä on yhä suurempi rooli toiminnassamme. Tämän vuoden aikana valmistumassa on muun muassa neljä kaavahanketta. Vuonna 2018 kiinteistösijoittajat nimesivät Kuopion Suomen kiinnostavimmaksi kaupungiksi. Tämä tarjoaa rakentajalle monia mahdollisuuksia, ja Pallas Rakennus Itä-Suomi on entistä vahvemmin mukana rakentamassa Kuopion kasvavaa maakuntakeskusta, Niskanen sanoo.

Kilpaurheilutaustainen Niskanen korostaa hyvän työyhteisön merkitystä ja johtajan vastuuta sen rakentamisessa.
– Jokaiselle pelipaikalle pitää löytyä sopiva pelaaja, ja kaikki joukkueen jäsenet ovat yhtä arvokkaita.

Tehtävässään Niskanen seuraa eläkkeelle siirtyvää aluejohtajaa Tarmo Stjernaa. Stjerna jatkaa yhtiössä edelleen Senior Adviserina.

– Kiitämme Tarmoa lämpimästi ansiokkaasta työstään alueyhtiön johdossa. Olemme iloisia, että saamme edelleen hyödyntää hänen pitkää ja monipuolista asiantuntemustaan rakennusalalta, sanoo Pallas Rakennus Itä-Suomen toimitusjohtaja Arto Jokinen.

Kari Niskanen.

Lisätiedot:

Arto Jokinen
Toimitusjohtaja, Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy
p. 050 327 4000
arto.jokinen@pallasrakennus.fi

Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy on asunto-, liike- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka kuuluu rakennuskonserni Pallas Rakennus Oy:hyn. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Kuopiossa, ja toiminta-aluetta ovat Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Rakennuskonserni Pallas Rakennus toimii valtakunnallisesti koko Suomessa seitsemän alueellisen tytäryhtiönsä kautta. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 176 miljoonaa euroa.

Scroll Up