Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


FinCap Oy ja GapCon Oy ostavat Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy:n osakekannan

FinCap ja GapCon ovat 18.6.2021 ostaneet Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy:n osakekannan. Samassa yhteydessä yhtiön nimi muutetaan FinCap Pohjanmaa Oy:ksi. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.

FinCap Oy:n toimitusjohtaja Petri Kotkansalo tulee toimimaan myös FinCap Pohjanmaan toimitusjohtajana. Raimo Virtanen jatkaa aluejohtajana. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on käynnistetty.

”Halusimme myydä yhtiön sellaisille paikallisille omistajille, joilla on osaamista ja vahvat taloudelliset resurssit yhtiön pitkäjänteiseen kehittämiseen Pohjanmaalla. Tiedämme, että henkilöstömme saa hyvän uuden omistajan.”, toteaa Pallas Rakennus -konsernin hallituksen puheenjohtaja Pekka Soini.

”Halusimme varmistaa rakennushankkeidemme ammattitaitoisen toteutuksen Pohjanmaalla. Pallaksessa meitä kiinnosti sen erittäin sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä mahdollisuus yhdessä kehittää ja toteuttaa hankkeita”, kertoo yrityskaupan taustoista FinCap-konsernin toimitusjohtaja Petri Kotkansalo.

”Yrityskaupan myötä hallinnassamme on merkittävä tonttivarallisuus, joka luo erinomaisen perustan FinCap Pohjanmaan liiketoimintojen kehittämiselle ja kasvulle.”, jatkaa Kotkansalo.

Lisätietoja

Petri Kotkansalo
FinCap Oy, toimitusjohtaja
+358 40 837 7421
petri.kotkansalo@fincap.fi

Janne Kotamäki
GapCon Oy, partneri
+358 50 539 3098
janne.kotamaki@gapcon.fi

Pekka Soini
Pallas Rakennus Oy, hallituksen puheenjohtaja
+358 40 525 2169
pekka.soini@laplandhotels.com

 

FinCap-konserni ja GapCon Oy ovat suomalaisia, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen sekä kiinteistösijoittamiseen keskittyneitä yhtiöitä. Yhtiöt toimivat Seinäjoella, Tampereella sekä Helsingissä, työllistäen yhteensä n. 130 alan ammattilaista. Yhteenlaskettu liikevaihto oli n. 22 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy on noin 15 MEUR liikevaihdolla Seinäjoella, Vaasassa ja Kokkolassa toimiva rakennusliike, joka työllistää keskimäärin 45 toimihenkilöä ja ammattimiestä.

Scroll Up