Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Vaasan uusi kerrostalo ennakkomarkkinointiin

Kuva rakentajan edellisestä kohteesta

Asunto Oy Vaasan Himalajankatu 4 valmistui elokuussa 2020 ja nyt viereiselle tontille, osoitteeseen Himalajankatu 6, on suunnitteilla lisää uusia kerrostaloasuntoja.

Tulevan talon huoneistoja on suunniteltu sitä silmällä pitäen, että jokaiselle löytyisi oma koti ja muunneltavuutta asunnoissa olisi omien tarpeiden täyttämiselle. Asuntoja talossa on yhteensä 40, kooltaan  aina 25 neliöisestä yksiöstä 92 neliöiseen perheasuntoon. Suurimmassa osassa asuntoja löytyy esimerkiksi oma sauna. Sauna on kuitenkin mahdollista jättää pois, mikäli sen kokee tarpeettomaksi itselleen. Tilasta voi muokata työtilan tai esimerkiksi vaatehuoneen.

Ennakkomarkkinoinnin aikana asuntojen suunnitteluun pystytään vielä vaikuttamaan erittäin paljon, joten on tärkeää päästä alusta alkaen mukaan. Meillä asiakasta kuunnellaan ja mahdollisia muutostoiveita pääsee nyt kertomaan ajoissa, jolloin myös niiden toteuttaminen on vielä helppoa ja kustannustehokasta. Uuden kodin ostaminen on suuri päätös ja haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi olemmekin keränneet yhteen osioon tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää, sekä useita muita hyödyllisiä vinkkejä. Tutustu ostajan oppaaseen tästä www.pallasrakennus.fi/ostajan-opas 

Linkki asuntoihin: www.pallasrakennus.fi/himalajankatu6a/

Nyt on asuntovalikoima parhaimmillaan, joten kannattaa toimia nopeasti ja ottaa yhteys myyntiimme!
pohjanmaa@pallasrakennus.fi tai soittamalla Annulle 0400-860557

Scroll Up