Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Uusi RS-kohde Vaasaan

Kehittyvän Klemettilän alueelle rakennettava 8-kerroksinen talo sijoittuu puistoon rajoittuvalle tontille, loistavasti Vaasan keskustan sekä Kivihaan kauppakeskittymän väliin. Kiinnostus taloa kohtaan on todella hyvä ja varausaste onkin jo yli 70 %. Rakentaminen on päästy aloittamaan.

Asuntoja taloon tulee yhteensä 52 ja sen huoneistojakauma on monipuolinen. Ensiasunnoksi tai sijoitukseen tarjotaan 32-neliöistä yksiötä sekä 48-neliöistä kaksiota. Kolmen huonen tarpeeseen löytyy hyvä valikoima 63,5 ja 81,5 neliön asuntoja eri ilmansuuntiin kohdistuneena. Lisäksi löytyy 13 kpl omina osakkeinaan myytäviä lämpimiä varastoja, jotka ovat kooltaan 5–10 neliötä. Autoille omina osakkeinaan myytäviä paikkoja on 25 paikoitushalli- ja 16 lämmityspistokepaikkaa.

Kohteen RS-pankki on Nordea ja arvioitu valmistuminen on elokuussa 2020.

Vapaita asuntoja voi tiedustella suoraan rakentajan asuntomyynnistä, Annu Kangasluoma 0400-860557, annu.kangasluoma@pallasrakennus.fi, tai paikalliselta kumppanilta LKV Muhonen AFM. Sivulta www.lkvmuhonen.fi löydät välittäjien yhteystiedot.

Mikäli huoneisto, jota kiinnostaisi juuri sinua, on nyt varattuna, kannattaa ehdottomasti jättää yhteystiedot. Tule rakentamaan kanssamme uutta kotiasi, pääset valitsemaan sisustuksen asuntoosi oman makusi mukaan ja kodista tulee sinulle vieläkin enemmän Koti. Meillä laatu kuuluu kaikille!

 

Scroll Up