Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Biorexin uusi elokuvateatteri Patruunakorttelin jatkeeksi

Rakennuttajat GapCon Oy ja Bio Rex Cinemas Oy ovat sopineet Pallas Rakennus Pohjanmaan kanssa uudesta urakasta.

Bio Rexin elokuvateatterista tulee tekniikaltaan ja mukavuudeltaan maailman huippuluokkaa oleva viihdekeskus. Pinta-alaltaan se on 2635 brm2.  Työt alkavat jo heinäkuussa ja teatterin on suunniteltu valmistuvan loppuvuodesta 2021.

Asuntomyynnin sekä -kehityksen kannalta hanke tulee olemaan isona ja jopa johtavana osana jo käynnissä olevaa upeaa korttelihanketta, Patruunakorttelia. Korttelin sijainti aivan matkakeskuksen naapurissa antaa loistavat edellytykset niin teatterille kuin korttelin asukkaillekin, jo tunnin ajo- tai junamatkan säteellä on saavutettavissa valtava määrä ihmisiä ja taas vastaavasti asukkaiden liikkuminen on helppoa ja nopeaa aseman vierestä. Patruunakorttelin valmistuessa sisäpihalta löytyy asukkaiden käyttöön viihtyisä puistomainen korttelipiha, joka onkin tämän kevään poikkeusolojen aikana noussut entistä suurempaan arvoon keskusta-asumisen yhtenä isona elementtinä.

Nyt rakenteilla olevan Patruunakorttelin toinen talo valmistuu kuluvan vuoden joulukuussa, kaikkiaan Pallas Rakennus rakentaa kortteliin noin 550 asuinhuoneistoa.

 

Kuva: Arkkitehdit LSV

Scroll Up