Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Pallas Rakennus Pohjanmaa: Toripatruuna II talon rakentaminen hyvässä vauhdissa Seinäjoella

Asunto Oy Seinäjoen Toripatruuna II nousee aikataulussa Seinäjoen keskustassa Lakeuden puiston, Aalto- ja Matkakeskuksen kupeeseen Torikadulle.

Loistavat, laadukkaat sekä tyylikkäät asunnon valmistuvat ensi vuoden joulukuussa. Kaupanteot yhtiön asunto-osakkeista on aloitettu. Kohde toteutetaan RS-kohteena, pankkina Oma Säästöpankki Seinäjoki. Vielä valikoima asunnoissa on hyvä, joten kannattaa ottaa yhteys myyntiin pikaisesti niin pääset suunnittelemaan omaa asuntoa alusta alkaen sekä valitsemaan sisustusmateriaaleja ajoissa. Mitä aikaisemmin on mukana, sitä enemmän on vaikuttamisen mahdollisuuksia ja asunnosta tulee juuri sinun näköisesi.

Lakeuden puistosta on puolestaan Seinäjoen kaupunki vastikään julkistanut kehittämissuunnitelman, joka monipuolistaa puiston käytettävyyttä, mutta kuitenkin pitää sen puistoalueena. On mahtavaa, että keskustamme kehittyy ja monipuolistuu, samalla kun asukkaita tulee keskustaan lisää.

Valmista upeaa asuntotuotantoamme pääset katsomaan naapuritaloon, Asunto Oy Seinäjoen Toripatruuna I.  Ota yhteys Annuun ja sovi oma käyntisi Patruunakortteliin sinulle sopivimpaan ajankohtaan. Asuntojen myynnistä vastaa Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy/Annu Kangasluoma 0400-860557 tai annu.kangasluoma@pallasrakennus.fi

Toimistomme sijaitsee Toripatruunan ensimmäisessä talossa, osoitteessa Torikatu 1, joten meille voi poiketa arkena vaikka kauppareissulla. Tervetuloa!

Scroll Up