Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Pallas Rakennus-konsernin rakenneuudistus päätökseen. Toimitusjohtaja vaihtuu, Jyrki Lautarinne eläkkeelle

Pallas Rakennus on myynyt omistamansa Pallas Rakennus Pohjanmaan koko osakekannan FinCap Oy:lle ja GapCon Oy:lle, yhtiö jatkaa toimintaansa FinCap Pohjanmaa Oy -nimellä.

Pallas Rakennus on myynyt myös omistamansa Pallas Rakennus Lapin osakkeet. Osakekaupan jälkeen Lappi -yhtiön pääomistaja on North European Invest Oy. Yhtiöllä on omistajina myös muita yhtiöitä ja yksityisiä henkilöitä. Yhtiö jatkaa toimintaansa Pallas Rakennus Lappi Oy -nimellä.

Yhtiöiden myynti vahvistaa Pallas Konsernin vakavaraisuutta ja rahoitusta ja tätä kautta parantaa merkittävästi konsernissa toimivien yhtiöiden liiketoimintaa.

Pallas Rakennus-konsernin muut yhtiöt, Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy, Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy ja Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy sekä Konsernin emoyhtiö Pallas Rakennus Oy, jatkavat toimintaansa normaalisti eikä konsernin omistusrakenne muutu.

Toimitusjohtaja vaihtuu, Jyrki Lautarinne eläkkeelle

Pallas Rakennuksen toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Jyrki Lautarinne jättää tehtävänsä 1.7.2021 siirtyessään eläkkeelle. Konsernin varatoimitusjohtaja ja CFO Arto Kukkonen hoitaa toistaiseksi myös toimitusjohtajan tehtävää.

”Pallas Rakennuksen toiminnan vakauttamiseksi sekä talouden vahvistamiseksi on saatu isoja ratkaisuja viedyksi loppuun ja nyt on sopiva hetki henkilökohtaisesti vetäytyä sivummalle. On ollut hienoa työskennellä Pallas Rakennuksessa ammattinsa osaavien työkavereiden kanssa ja saada toimitusjohtajana johtaa toimintaan sitoutunutta joukkuetta. Ihmisissä on Pallas Rakennuksen voima. Onnekseni saan vielä elokuussa liittyä joukkoon osa-aikaisena seniorina.”, toteaa Jyrki.

Pallas Rakennuksen hallitus ja yhtiön pääosakas Pertti Yliniemi kiittävät Jyrki Lautarinnettä hänen tekemästään työstä koko Pallas Rakennus-konsernin hyväksi.

”Jyrki on toimitusjohtajakaudellaan vienyt lävitse yhtiön vaatimat rakenteelliset uudistukset ja johtanut yhtiötä sen muutoksessa. Katsomme luottavaisena tulevaisuuteen, jonka perusteita on Jyrkin johdolla rakennettu.”, toteaa Pallas Rakennuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Soini.

Lisätietoja

Pekka Soini, hallituksen puheenjohtaja
pekka.soini@laplandhotels.com

Arto Kukkonen, vt. toimitusjohtaja
arto.kukkonen@pallasrakennus.fi

Scroll Up