Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi urakoi Disasin laajennuksen

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi toteuttaa Lappeenrannan Mustolassa sijaitsevan elintarvikeliike Disasin laajennus- ja saneeraushankkeen. Urakassa myymätilaa laajennetaan ja vanha myymälä saneerataan. Laajennuksen myötä uutta myymälätilaa tulee 2 180 hm2. Lisäksi vanhan myymälän varastoon ja toimistotiloihin tehdään huomattavia muutoksia. Koko rakennuksen bruttoala on 7 572 m2. Kaupan laajennuksen ja saneerauksen valmistuttua on myymälätilaa yhteensä reilut 3200 mja ravintolatilaa sen lisäksi vielä 610 m2.

”Disas-laajennuksen ja vanhan myymälän uudistustyöt kaupan ollessa koko rakennustöiden ajan täydessä toiminnassa ovat sujuneet hyvin. Yhdessä Disasin kanssa sovittu lohkoaikataulutus on pitänyt, ja kaikki on mennyt suunnitelmien mukaisesti”, sanoo Pallas Rakennus Kaakkois-Suomen tuotantojohtaja Jouni Auronen.

Venäjälle vievän Nuijamaantien varressa sijaitsevan Disas-elintarvikeliikkeen valikoimissa on runsas ja monipuolinen kalatarjonta sekä muita elintarvikkeita. Rakennuksessa sijaitsee myös lounasravintola.

”Saneeraus- ja muutostyöt nykyisessä toimivassa myymälässä ja laajennuksen rakentaminen samanaikaisesti ovat olleet aikataulullisesti, laadullisesti ja logistisesti haastavia. Näissä tärkeissä asioissa on onnistuttu hyvin. Pikaisesta aikataulusta huolimatta emme ole tinkineet rakennusosien emmekä työn laadusta”, kertoo Disasin hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Martti Tepponen.

Rakennustyöt ovat alkaneet toukokuussa 2018, ja myymälän laajennusosa on otettu käyttöön 29.10.2018. Uudistushanke kokonaisuudessaan valmistuu helmikuussa 2019.

Lisätiedot:

Jouni Auronen
Tuotantojohtaja, Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy
p. 044 736 2341
jouni.auronen@pallasrakennus.fi

Martti Tepponen
Hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja, Disas Fish Oy
p. 044 0533 575

Scroll Up