Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Pallas Rakennus ja LänsiAuto ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen liikerakennuksen rakentamisesta Espoon Hannuksenpeltoon

Pallas Rakennus Etelä-Suomi ja LänsiAuto ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen liikerakennuksen rakentamisesta Espoon Hannuksenpeltoon.

– Hankkeen suunnittelusta ja rakennuttamisesta vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ryhmä, joten meillä on hyvät edellytykset saada tilat käyttöön LänsiAuton tarpeiden mukaisesti. Meillä valmistui kesäkuun alkuun Hannuksenpellon uuden liikekorttelin ensimmäisen hanke, joten tämän kohteen aloituspäätös sopi hyvin meidän työkantaan, kertoo Pallas Rakennus Etelä-Suomen aluejohtaja Tapio Urpilainen.

LänsiAuto rakennuttaa Espoon Hannuksenpeltoon uuden liikerakennuksen, johon avataan uusi Opel ja Toyota myymälä sekä korjaamo ja vaihtoautorakennus. Rakennukset yhdistää koko katon kattava kattopaikoitus. Kolmen erillisen rakennuksen kokonaisala on 8 377 m2 ja tilavuus n. 47 000 m3.

Kohteen maanrakennustyöt ovat käynnissä ja autotalo avataan kesällä 2019. Kohde sijaitsee Espoon Hannuksenpellossa osoitteessa Marsbyntie 3 Länsiväylän tuntumassa. Hankkeen rakennuttamistehtäviä hoitaa Qtio Oy.

Scroll Up