Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy vahvistuu ja kasvaa – tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkueeseemme.

Haemme Pääkaupunkiseudun kerrostalokohteisiimme
Vastaavaa työnjohtajaa, työnjohtajia ja työmaainsinööriä

Vastaavana työnjohtajana kannat vastuun niin työmaan ajallisesta, laadullisesta, turvallisesta kuin kustannustehokkaasta johtamisesta. Olet järjestelmällinen ja jämäkkä ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja riittävä kokemus.

Työnjohtajana tehtäväsi on suunnitella, ohjata ja valvoa nimettyjä työvaiheita. Olet järjestelmällinen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Huolehdit siitä, että vastuualueellesi kuuluvat työvaiheet suunnitellaan ja toteutetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ajallaan.

Työmaainsinöörinä osallistut työmaan perussuunnitelmien laadintaan, aikataulutukseen, hankintoihin ja kustannusennusteen ylläpitoon yhdessä muun tuotannon kanssa. Olet järjestelmällinen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme lisäksi asiakaslähtöistä ja tavoitteellista toimintatapaa.

Meillä Pallas Rakennuksella viihdytään. Meidän joukkueessamme on hyvä ilmapiiri ja pidämme monella tapaa huolta henkilöstön työviihtyvyydestä. Kannustamme liikkumaan ja harrastamaan yhdessä, sekä tarjoamme laajemmat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa asuntorakentamisen johtaja Rami Hietala, puh. 0500 424 286.
Lähetä hakemuksesi 28.9.2018 mennessä osoitteeseen: rami.hietala@pallasrakennus.fi

Scroll Up