Kuopion Päivärannan Helmi

Keskikaari 48, 70420 Kuopio

MITÄ SINÄ ODOTAT ASUMISELTA?

Kaupungin kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, palveluiden äärellä ja luonnon ympäröimänä? Sellaista on asuminen Kuopion Päivärannan Helmessä!

Laatukoteja kauniin luonnon äärellä

Päivärannan Helmen kodit nousevat luonnon kauniille paikalle, metsän laitaan ja hyvien ulkoilumaastojen kupeeseen. Yhtiön tontti rajoittuu Puijon luonnonsuojelualueeseen.

Näissä kodeissa neliöt on harkittu tarkoin. Tavoitteena maksimoida asumismukavuus edulliseen hintaan.

8-kerroksisessa Päivärannan Helmessä on kaikkiaan 33 asuntoa. Asuntojen huoneistotyypit vaihtelevat yksiöstä neliöön ja koot 31,5 – 85,5 m2. Jokaiseen huoneistoon kuuluu lasitettu parveke, joten voit nauttia vuodenaikojen parhaista hetkistä omalta lasitetulta parvekkeeltasi. Osasta huoneista on upea näköala suoraan Kallavedelle.

Autopaikat tulevat sijoittumaan piha-alueelle. Autokatoksia tontille tulee 11 kpl ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Puijonsarven uuteen kouluun on matkaa noin 100 metriä. Lähikauppa löytyy noin 300 metrin päästä, eikä hypermarkettiinkaan ole matkaa kuin vajaa kilometri.

Alueelta löytyy useampia päiväkoteja.

Bussipysäkit ovat noin 100 metrin päässä ja vuoroja on useita tunnissa. Omalla autolla pääset kätevästi muutamassa minuutissa kaupungin keskustaan.

Luonnonrauhaan ja lenkkipolulle kotiovelta

Luontoon pääset tutustumaan suoraan kotioveltasi. Puijon luonnonsuojelualue tarjoaa luonnonläheisyytensä ansiosta mahdollisuuden metsässä rauhoittumiseen ja Puijon monivivahteiset lenkkipolut tarjoavat vaihtelevien reittiensä ansiosta mahdollisuuden kuntonsa ylläpitämiseen niin kuntourheilijoille kuin huippu-urheilijoillekin. Talvella hiihtoladut metsämaisemaan lähtevät lähes kotiovelta. Luvassa on luonnonrauhaa lähellä moderneja palveluja.

Kiinnostuitko? Varataanko tästä yhtiöstä sinulle uusi koti?

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi kohteesta kertomalla yhteystietosi meille, niin kuulet ensimmäisten joukossa hankkeen etenemisestä.

Kohteen perustiedot

Osoite: Keskikaari 48,
70420 Kuopio
Talotyyppi: kerrostalo
Rakennusvaihe: ennakkomarkkinoinnissa
Arvioitu valmistumisaika: 2020

Esittely ja myynti

Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy
Haapaniemenkatu 18 A,
70110 Kuopio

Kari Niskanen
050 598 7576
kari.niskanen@pallasrakennus.fi

Scroll Up