Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Harmonia

Punakiventie 8, 00980 Helsinki

Upeita rivitalokoteja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella

Vuosaaren Punakiventielle on suunnitteilla uusia kaksikerroksisia rivitalokoteja. Kodit rakentuvat loistavalle paikalle, luonnon ja kattavien palveluiden äärelle. Läheltä löytyvät muun muassa päiväkoti, koulu, leikki- ja koirapuisto sekä urheilukenttä. Metroasemalle ja Columbuksen kauppakeskukseen matkaa kertyy vain noin 800 metriä. Lisäksi alueelta on erinomaiset kulkuyhteydet niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuneuvoillakin.

Rivitalojen julkisivut tulevat olemaan väriltään pääosin valkoiseksi rapattuja tai väribetonia. Huoneistokohtaisten talousrakennusten julkisivut tulevat olemaan puupintaisia. Rakennusten vesikatto toteutetaan viherkattona, joka yhdistää ekologisella tavalla luonnon ja rakentamisen. Asuntojen takapihat rajautuvat rauhalliseen Lokkisaarenpuistoon, ilta-auringon suuntaan.

Vastaa kyselyyn ja suunnittele oma unelmakotisi

Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa etukäteen kohteen suunnitelmiin vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Pääset samalla myös halutessasi mukaan sisäpiiriin joka tulee saamaan ennakkotiedon kun asunnot tulevat markkinoille.

Vastaa kyselyyn tästä >

Ota yhteyttä jo nyt ja ilmoita kiinnostuksestasi!

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy
heikki.tissari@pallasrakennus.fi
puh. 044 967 6640

Kohteen perustiedot

Osoite: Punakiventie 8,
00980 Helsinki
Talotyyppi: rivitalo
Rakennusvaihe: suunnitteilla
Arvioitu valmistumisaika: Kesä 2022

Kysy lisätietoja

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy
Heikki Tissari, LKV
044 967 6640
heikki.tissari@pallasrakennus.fi

Scroll Up