Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Arto Jokinen siirtyy Pallas Rakennuksesta uusiin tehtäviin

Pallas Rakennus Etelä-Suomen ja Pallas Rakennus Itä-Suomen toimitusjohtaja Arto Jokinen siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella. Hänen tilalleen yhtiöiden toimitusjohtajaksi on nimitetty 25.6. alkaen Pallas Rakennus -konsernin toimitusjohtaja Jyrki Lautarinne.

Arto Jokinen on toiminut Pallas Rakennus Etelä-Suomen toimitusjohtajana vuodesta 2016 ja Pallas Rakennus Itä-Suomen toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien. Hän on kuulunut myös konsernin johtoryhmään. Jokinen siirtyy uusiin tehtäviin omasta pyynnöstään. Ennen siirtymistään hän jatkaa Pallas Rakennuksen palveluksessa vielä erillisellä sopimuksella viimeistelläkseen asiakastyönsä ja perehdyttääkseen seuraajansa.

Muutoksen myötä aluejohtajien rooli alueyhtiöiden johdossa vahvistuu. Pallas Rakennus Etelä-Suomen toiminnasta vastaa aluejohtaja Tuomas Leppänen ja Pallas Rakennus Itä-Suomen toiminnasta aluejohtaja Kari Niskanen. Jatkossa molemmat raportoivat suoraan konsernin toimitusjohtajalle. Varatoimitusjohtajana jatkaa Arto Kukkonen.

”Pallas Rakennuksessa on meneillään nyt hyvä vire. Tänä kesänä rakennushankkeita on rakenteilla runsaasti, ja uusia kohteita on käynnistymässä eri puolilla Suomea. Myös Arto Jokisella on ollut merkittävä rooli tämän kasvun luomisessa. Pallas Rakennuksen puolesta kiitän Artoa yhteisistä vuosista ja toivotan menestystä uuteen”, Jyrki Lautarinne sanoo.

Lisätiedot:
Jyrki Lautarinne, toimitusjohtaja, Pallas Rakennus Oy
puh. 040 505 1348, jyrki.lautarinne@pallasrakennus.fi

Scroll Up