Tietoa meistä

Torikatu 1 A 5, 60100 Seinäjoki


“Asuntotuotanto on suomeksi sanottuna sitä, että ihmisille rakennetaan koteja. Ja se vasta tärkeää onkin.”

Raimo Virtanen, aluejohtaja

PALLAS RAKENNUS POHJANMAA palveluksessasi

Meillä panostetaan siihen, että asiakkaillemme rakennetaan laadukkaita, toimivia koteja. Haluamme olla ja pysyä kotien rakentamisen kehityksen kärjessä ja auttaa asiakkaitamme tekemään unelmistaan totta.

Me tunnemme toiminta-alueemme hyvin ja palvelumme on aina henkilökohtaista, asiantuntevaa ja nopeaa.

LAATU KUULUU MEILLE KAIKILLE

Pallas Rakennus Pohjanmaan rakentamissa kodeissa on panostettu laadukkaaseen rakentamiseen sekä kestävään ja tyylikkääseen sisustukseen. Asiakkaamme ansaitsevat laatua ja me ymmärrämme sen.

Toiminnassa painopisteemme on neuvottelu-urakoinnissa ja omaperusteisten asuntohankkeiden kehittämisessä. Meillä on myös oma asuntomyyntipiste, jossa asiat hoituvat vaivatta. Asuntotuotannon lisäksi palvelemme asiakkaitamme urakkahankkeiden toteuttajana ja projektikehittäjänä myös toimitilahankkeissa.

Merkittävimpiä hankkeitamme on Seinäjoella Patruunan korttelin kehittäminen ja toteuttaminen satojen asukkaiden viihtyisäksi asuinmiljööksi sekä Kokkolassa sijaitseva Atomon korttelin asuinkerrostalojen toteutus.

Pallas Rakennus Pohjanmaa antaa ja lunastaa asiakkailleen saman lupauksen kuin koko valtakunnallinen Pallas-konserni: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.


VIELÄ FAKTAA LYHYESTI

Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy on perustettu syksyllä 2015. Kotipaikkamme on Seinäjoki, ja toiminta-aluettamme ovat Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan talousalueet. Alkuvuonna 2016 ostimme Skanska Talonrakennus Oy:n Pohjanmaan liiketoiminnot. Kaupassa yhtiöömme siirtyi projektien ja tonttien lisäksi koko yhtiön kokenut, paikallinen henkilöstö.

Vuonna 2019 yhtiömme liikevaihto oli n. 14 miljoonaa euroa. Pallas Rakennus Pohjanmaan toimitusjohtajana toimii Jyrki Lautarinne ja aluejohtajana Raimo Virtanen.

Raimo Virtanen

Aluejohtaja

Toiminta-alue

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Palvelumme

Asunto­­rakentaminen

Liike- ja toimitila­rakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Scroll Up